El dramaturg valencià Chema Cardeña rep un homenatge en la Mostra de Teatre Espanyol d’Autors Contemporanis d’Alacant

Es reconeix la trajectòria del director teatral de més de trenta anys en la creació i direcció de peces teatrals

Chema Cardeña, en l’acte d’homenatge a l’Ajuntament d’Alacant
Chema Cardeña, en l’acte d’homenatge a l’Ajuntament d’Alacant

Homenatge al dramaturg i director valencià, Chema Cardeña, a l’Ajuntament d’Alacant, amb motiu de la 27a Mostra de Teatre Espanyol d’Autors Contemporanis. Fundador el 1995 amb Juan Carlos Garés de la companyia Arden Producciones, Cardeña dirigeix actualment la Sala Russafa de València i ha estrenat vora trenta textos propis, entre els quals hi ha Anoche fue Valentino, Mentirosas, La estancia o La puta enamorada. 

Cardeña ha agraït aquest reconeixement 27 anys després d’haver participat en la primera mostra de teatre per a assistir a un taller. "Aquesta Mostra de Teatre m’ha semblat sempre una idea estupenda perquè gràcies a iniciatives com aquesta, els autors hem passat a ser el que som; l’autor ha recuperat el lloc que tenia. Abans no existíem, els muntatges eren del director», ha assegurat.

En acabar l’acte d’homenatge, es va representar l’obra Susan y el diablo al Teatre Principal d’Alacant, que recupera la història de Charles Manson a través de Sharon Tate. Des de fa quatre temporades està de gira amb l’obra Shakespeare en Berlín, sobre l’ascens dels nacionalismes.

També et pot interessar

stats