Dotze gats s’apoderen de les obres més famoses de la història de l’art

L’arquitecte Manuel Díaz Nebbia signa esta exposició a València amb finalitats solidàries.

Part dels beneficis de la mostra aniran a Santuario Vegam, que rescata animals víctimes del maltractament
Part dels beneficis de la mostra aniran a Santuario Vegam, que rescata animals víctimes del maltractament / Restaurant Oslo

“¿Qué hace un minino como tú en un cuadro como este? o El arte de adorar gatos” és el nom d’esta exposició que té com a protagonistes a 12 gats. Un total de 12 làmines que protagonitzen algunes de les obres pictòriques més famoses de la història de l’art com ‘La joven de la perla’ (Vermeer, 1665) o ‘El caballero de la mano en el pecho’ (El Greco, 1580).

Són intervencions artístiques sobre quadres reconeguts que ha fet amb mitjans digitals l’arquitecte i dissenyador Manuel Díaz Nebbia i que es troben a la zona d’exposicions del restaurant Oslo, al barri del Carme de València. Precisament, la gerent d’este restaurant, Olga Vázquez, està molt compromesa amb aquests animals i ha acollit desenes de gats temporalment a casa fins que se’ls ha trobat una nova llar.

Les còpies de les 12 làmines estan a la venda i part dels seus beneficis aniran destinats a la fundació Santuario Vegan, un centro de rescat i recuperació d’animals que són víctimes de l’explotació, l’abandonament o el mals tractes, que està ubicat a la comarca Sierra Oeste de Madrid.

Esta és la tercera exposició a este cèntric restaurant de València després de dos mostres que parlaven sobre feminisme i medi ambient de 15 il·lustradores valencianes i altra sobre la diversitat sexual amb plats vegans.

També et pot interessar

stats