Dotze estreles Michelin participaran en el Festival Gastronòmic de Benicarló

Durant tres dies, els cuiners oferiran ponències, demostracions, debats i cuina en directe

Imatge promocional de Castelló Ruta de Sabor
Imatge promocional de Castelló Ruta de Sabor / Diputació de Castelló
29 de setembre 2022 - 18:11

La Diputació de Castelló organitza un festival gastronòmic a Benicarló (Baix Maestrat) del 21 al 23 d'octubre, amb motiu del bicentenari de la institució, al qual ja han confirmat assistència dotze xefs amb estrela Michelin de tot Espanya.

L’esdeveniment tindrà lloc al passeig marítim, en una zona pròxima a la platja del Morrongo. Hi haurà un expositor amb destinacions turístiques, productes locals i informació sobre productors i restauradors vinculats a la marca Ruta de Sabor, que agrupa 375 empreses de servei de tota la província. També s'instal·laran una barra per a la venda de begudes i un espai amb terrassa per a comensals. A més, hi haurà un escenari per a cuinar en directe.

Encara que continua oberta la incorporació d'altres cuiners amb estrela Michelin, de moment ja han confirmat la seua presència dotze xefs. D’ells, nou són de la Comunitat Valenciana.

De València, assistiran María José Martínez, del restaurant Lienzo; Germán Carrizo, del restaurant Fierro; i Bernd Knöller, del restaurant Riff. A més, des de Cocentaina (Comtat), anirà Kiko Moya, del restaurant L'Escaleta; i des de la ciutat d’Alacant, Joaquín Baeza del restaurant Rufete. De Benicarló mateix és Raúl Resino, amb un restaurant del mateix nom. També han confirmat assistència Alejandra Herrador i Emanuel Carlucci, del restaurant Atalaya d’Alcossebre (Baix Maestrat); i Miguel Barrera, de Cal Paradís a la Vall d'Alba.

A més, des d’altres comunitats autònomes, vindran Ignacio Solana, del restaurant Solana d'Ampuero (Cantàbria); Alejandro Serrano, propietari del restaurant homònim a Miranda de Ebro (Burgos); des d’Astúries han confirmat assistència Jaime Uz, del restaurant Arbidel ubicat a Ribadesella; i Ricardo Sostres, del restaurant El Retiro, a Llanes.

Tots ells participaran en ponències, demostracions, debats i cuina en directe.

També et pot interessar

stats