Les dones copen l’agenda cultural d’aquest cap de setmana

Els proposem tot un seguit d’activitats culturals per a tots els públics i arreu del País Valencià. Les propostes culturals d'aquest cap de setmana estan protagonitzades majoritàriament per dones

Les dones copen l’agenda cultural d’aquest cap de setmana

La compositora i pianista catalana Clara Peya visita Castelló amb la seua transgessora barreja de jazz i música electrònica amb música de cambra, tot des d’una perspectiva de gènere.

A més, al teatre Calderón d'Alcoi, aquest dissabte se celebrarà el quint concert en memòria d’Ovidi Montllor. Miquel Gil, Toti Soler, Andreu Valor i altres artistes versionen temes de l'artista i poeta alcoià.

Dins de la programació d'"Abril en dansa", la proposta d’aquest dissabte al teatre Arniches d'Elx és 'Retrat de ballarina', una immersió creativa en la maduresa femenina.

A l’Auditòri de Dénia, l'actriu i dramaturga Lola López es posa en la pell de la poetessa alacantina Paca Aguirre, Premi Nacional de Poesia 2011. En l'espectacle de la companyia Hongaresa Teatre es fa un repàs a la vida i els poemes de l'escriptora.

Per últim, la jove banda valenciana de rock Tenda, que va aconseguir el premi Ovidi a millor grup revelació https://www.apuntmedia.es/noticies/cultura/smoking-souls-guanya-tres-premis-ovidi-montllor_1_1345735.html, llança nou videoclip titolat 'Fe cega'.

També et pot interessar

stats