Dolores Cortés reivindica a Madrid la figura de la dona a través de la moda

També s'ha vist l'alta costura d'Isabel Sanchis, amb els motius florals com a icona de la marca

Una model desfila amb un banyador de la firma / À Punt NTC

Amb les últimes jornades de l'estiu de 2022, Dolores Cortés torna a sorprendre a la passarel·la de la Setmana de la Moda de Madrid, com cada any, amb els seus dissenys de bany, portats directament des de Vila-real (Plana Alta). Cortés ha presentat enguany una col·lecció inspirada en el taller de teixidores de la Bauhaus, on destaca la figura de la dissenyadora Anni Albers. El seu treball reivindica a través dels teixits la figura de la dona en l'arquitectura i l'art, gràcies a una geometria que juga amb els tèxtils i els complements.

Una altra de les signatures valencianes presents a la desfilada madrilenya és l'alta costura d'Isabel Sanchis, que mostra peces de roba amb una oda al punt de ganxo i als aplics florals superposats com a icona de la firma. Les flors es veuen de totes les formes possibles: com a botons, com a falda, o formant un tot en el cos de la dona.

El volum també està en l'ADN d'aquesta empresa de Benaguasil. Un volum en què la moda i l'arquitectura es fonen i que, a més, està fet amb materials sostenibles. En la línia de Sanchis sempre hi ha espai per al blanc i el negre. Per a l’estiu del 2023, tindran més protagonisme els colors pistatxo, taronja o maduixa.

També et pot interessar

stats