La dissenyadora valenciana Ana Criado, nominada als Emmy

Opta al premi al millor disseny de títols de crèdit per ‘Star Trek: Discovery’.

VÍDEO | La dissenyadora valenciana Ana Criado, nominada als Emmy

La dissenyadora de valenciana, Ana Criado, ha sigut nominada als Premis Emmy al millor disseny de títols de crèdit pel seu treball en la sèrie de televisió Star Trek: Discovery, emesa per CBS. Criado ja ha treballat en altres pel·lícules o sèries com The Purge, Godzilla, American Horror Story, World War Z, Píxels, Breaking Dawn, Zoo o La vida secreta de Walter Mitty, per la qual cosa aquest també és un reconeixement a la seua trajectòria. 

Al costat de la bunyolenca, directora creativa del projecte, també apareixen els noms del seu companys Nader Husseini, Francisco Sánchez de Cañete, Zachary Kinney, Christian Antolin i Kyle Cooper. 

El 14 de setembre es coneixerà si, finalment, Criado i el seu equip són els guanyadors de l’estatueta en la gala número 71 dels Premis Emmy. 

Rècord de nominacions per a ‘Juego de tronos’

L’exitosa sèrie d’HBO Juego de tronos ha fet història en aconseguir el major nombre de nominacions d’una sèrie en un mateix any: 32, poca broma. La sèrie basada en els llibres de George R. R. Martin competirà, novament, per ser la millor sèrie dramàtica de l’any, el premi estrela. El seu protagonista, Kit Harington també està nominat a millor actor de drama. I l’altra gran aposta d’HBO, Chernobyl, també s’ha fet un lloc en aquesta edició dels Emmy i ha aconseguit 20 nominacions.

També et pot interessar

stats