El disseny valencià rep 13 premis en els Graphis Design de Nova York

Nociones Unidas, Locandia, Creatias, Ibán Ramón i Yinsen són els estudis que han obtingut els guardons d'aquest reconeixement internacional.

Logo de La Nau desenvolupat per Nociones Unidas, guardonat en la categoria d'or dels Graphis Design
Logo de La Nau desenvolupat per Nociones Unidas, guardonat en la categoria d'or dels Graphis Design / Nociones Unidas

El disseny valencià ha sigut reconegut en els premis internacionals Graphis Design de Nova York. En total, han sigut 13 els treballs valencians amb guardó, d'entre 439 projectes de totes les categories de disseny de tot el món, dels quals 88 són d'Europa i 29 d'Espanya.

En la categoria d'or han sigut reconeguts per a la campanya de Yinsen de la programació del Rialto de València 2019/2020, així com Nociones Unidas pel logo de La Nau per a la Universitat de València.

En la categoria de plata, han resultat premiats set projectes de quatre estudis. L'estudi Locandia, de Quart de Poblet, pels dissenys del fullet del Festival d'Arts de la localitat, del cartell del fòrum Designscapes i per la imatge de la Càtedra de Drets Lingüístics, per a la Universitat de València. També Ibán Ramón ha recollit tres premis en la categoria d'argent, per la identitat creada per a l'associació València Capital Mundial del Diseny, per Land per a la Fundació Bancaja i pel projecte Veo. Nociones Unidas, també té un premi en aquesta categoria pel cartell del Festival de Jazz de València de 2019 i per la programació d'hivern i primavera del Teatre Principal. Finalment, l'estudi Creatias ha sigut guardonat pel treball desenvolupat sobre l'última edició dels Premis d'Artesania de la Comunitat Valenciana.

Enguany el disseny gràfic valencià també ha obtingut el reconeixement als European Design Awards, on hi va haver presència valenciana en el pòdium. Així, es van emportar la plata pels seus treballs, els estudis de disseny Estudio Menta, Meteorito i Yinsen. I un bronze, Nectar Estudio.

També et pot interessar

stats