La directora valenciana Joana Colomar, nominada als Latin Grammy

El videoclip Tocarte té dues nominacions, la de millor gravació de l'any i a millor cançó

Joana Colomar nominada als latin grammy / À Punt NTC

La valenciana Joana Colomar ha sigut nominada als prestigiosos premis Grammy llatins. La directora audiovisual està nominada a aquests guardons pel videoclip que uneix els músics Jorge Drexler i C. Tangana. Tocarte té dues nominacions a millor gravació de l'any i a millor cançó.

Joana Colomar és creadora audiovisual. El seu plat fort són els videoclips i l'anomenat Tocarte, la pot catapultar al més alt de la música llatina. En els Grammy llatins compartirà espai amb artistes com Shakira, Christina Aguilera, Marc Anthony o Rosalía. La directora afirma que “la paraula és felicitat, també em sent molt orgullosa”.

Un treball recompensat que va començar de manera casual quan va conéixer el cantant uruguaià, instal·lat al nostre país. Colomar comenta que va anar a un concert seu i una amiga d’una amiga li’l va presentar. "I a partir d’ahí em va preguntar si era directora i si féiem un videoclip", comenta.

Especialitzada actualment en videoclips, el seu procés de creació passa per la introspecció. Segons la directora, Tocarte tracta de “passar per altres etapes de la teua vida, repassar somnis i frustracions”. A més, reconeix que treballar amb Drexler ha sigut fàcil en tots els àmbits de l'elaboració de l'audiovisual.

També et pot interessar

stats