La directora Pilar Palomero presenta a València l'última pel·lícula, 'La maternal'

La directora aragonesa, que va guanyar quatre Premis Goya amb el primer llargmetratge, torna a triomfar en el Festival de Cine de Sant Sebastià

La directora aragonesa Pilar Palomero presenta a València la seua última pel·lícula, 'La maternal' / À Punt NTC

La directora aragonesa Pilar Palomero, gran triomfadora dels Premis Goya l'any passat, ha presentat a València l'última pel·lícula, La maternal, un drama sobre mares adolescents que s'aferren a la vida. El film el van ovacionar en el Festival de Sant Sebastià i ja es pot veure a la gran pantalla. 

Palomero sap el que és guanyar en els Goya. Amb el primer llargmetratge, Las niñas, va aconseguir-ne quatre. Segons la directora, ella té la qualitat d’endinsar-se en el món, la mirada i la sensibilitat de les xiquetes adolescents. “Entenc el seu univers i m’agrada treballar amb elles”, ha afirmat.

Amb la nova pel·lícula torna a tractar sobre la tribu, però no en termes d'amistat, sinó de la maternitat en l'adolescència. El film s'inspira en la convivència i les xarrades reals de la directora amb un grup de xiques que foren mares molt joves. “Tant de bo la pel·lícula provoque una reflexió en qui la veja sobre quina és la nostra responsabilitat”.

La maternal combina una dura trama i una gran intensitat emocional que enganxa des del principi.

També et pot interessar

stats