La directora Mar Targarona presenta el seu nou 'thriller' a València

Protagonitzada per Belén Cuesta, El cuco s’estrena aquest cap de setmana en la pantalla gran

Mar Targarona i Belén Cuesta presenten 'El cuco' / À Punt NTC

Un intercanvi de cases per vacances es converteix en un malson. És el fil conductor de la pel·lícula El cuco, que s’estrena aquest cap de setmana en la pantalla gran. La seua directora, Mar Targarona, ha estat a València i ens ha donat tots els detalls d’aquest nou thriller, el seu quint llargmetratge.

La també directora i cofundadora de Rodar i Rodar ha explicat com aquesta història “és un compte de fades, però per a grans, com els xiquets de Hansel i Gretel dels germans Grimm, que es fiquen al bosc per a veure com sortir-ne i es troben amb una casa de torró i xocolate meravellosa”. La pel·lícula beu, per a això, a més, del suspens més clàssic: La llavor del diable. “És una pel·lícula que em va impressionar molt”, ha afirmat Targarona.

En el paper protagonista, Belén Cuesta, que interpreta Ana, on demostra que les seues qualitats van més enllà de la comèdia. L’actriu ha explicat com “el que pareixen unes vacances d’ensomni es poden convertir en una autèntica angoixa”. Per a Cuesta, “és molt difícil de fer i em dona vertigen”. Un vertigen de sensacions per a aquest nou thriller.

També et pot interessar

stats