El Diluvi lidera les nominacions als Premis Carles Santos de la Música Valenciana

Els premis s'entregaran el 12 de desembre al Teatre Principal de València.

L'Institut Valencià de Cultura ha anunciat els nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana
L'Institut Valencià de Cultura ha anunciat els nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana / Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha anunciat els nominats en la segona edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. En la llista destaca El Diluvi, que encapçala les nominacions, amb un total de quatre. Hi apareixen també noms com els de Miquel Gil, Feliu Ventura, Mara Aranda, Zoo, Capella de Ministrers, Mafalda, Tardor, Gener o La Fúmiga, entre altres.

Els premis es lliuraran el 12 de desembre al Teatre Principal de València. Les nominacions les ha decidides un jurat format per membres de les principals associacions professionals de l'escena musical valenciana.

Els temes que poden convertir-se en la millor cançó són Heroïnes de la fosca nit, d'Eel Diluvi; Ona electromagnètica, de Gemma Vanyó; Baile de buitres, de Funkiwis, i Mediterrània, de La Fúmiga.

Enguany, com a novetat, s'incorpora el premi del públic, que s'atorgarà per les votacions rebudes telemàticament mitjançant aquest enllaç entre tots els àlbums que concorren com nominats a les categories de millor disc.

També et pot interessar

stats