Diego Latorre guanya el segon Disc d'Or amb la il·lustració de l'últim àlbum de Robe Iniesta

Amb el seu treball fa un homenatge a la mítica portada dels Beatles

La portada dissenyada per Diego Latorre / À Punt NTC

Només en comptades ocasions, el principal guardó de la indústria musical, el Disc d’Or, s’entrega als encarregats de l’apartat visual. L'il·lustrador de Vinaròs, Diego Latorre, s’ha endut el segon Disc d’Or en l’apartat visual amb la il·lustració de Se nos lleva el aire, l'últim disc de Robe Iniesta, l’exlíder d’Extremoduro.

"Sempre m'han cridat l'atenció les portades dels discos de Pink Floid", ha reconegut l'artista, que amb el seu treball també fa l'ullet als Beatles. "És un homenatge al moment en què van creuar el pas de vianants", ha assegurat.

Iniesta li ha confiat, a més, la direcció d'un altre videclip, Nada que perder. "Era una cosa que sempre havia volgut", ha explicat.

El pinzell de Latorre esguita totes les disciplines. Un dels seus curts ha estat nominat en desenes de festivals, incloent-hi Sitges, sempre amb una estètica marcada, on combina "la tecnologia i la carn", en les seues paraules.

Eixa forma de representar la figura humana amb diverses aspiracions, com Goya i Rembrandt, i que també impregna els superherois que dibuixa per a Marvel o DC, de nou, en una portada seleccionada com una de les millors del món.  

Amb el primer llargmetratge en camí i un somni a complir —fer un llibre com Paco Roca— està clar que Latorre té encara molt a guanyar.

També et pot interessar

stats