Quins dibuixos il·lustrarien les cançons valencianes? La intel·ligència artificial dona la resposta

L'alcoià Mauro Colomina ha usat la plataforma Wombo per a transformar en pintures lletres de cançons de grups valencians

Quins dibuixos il·lustrarien les cançons valencianes? / À Punt NTC / Mauro Colomina

Quin dibuix li posarien a les cançons de la cantant valenciana JazzWoman? Si li fem aquesta pregunta a la intel·ligència artificial, la resposta la tenen clara. Un equip d’À Punt Notícies parlat amb Mauro Colomina, l'alcoià que ha usat la plataforma Wombo per a transformar en pintures lletres de cançons de grups valencians.

El jove ha creat una sèrie d'il·lustracions del cançoner valencià i ha tingut una gran repercussió en les xarxes socials. Una feina que fa per diversió. “Traduïsc els versos a l’anglés i pose el filtre que m’agrada, tot de manera subjectiva”, assegura.  

Mauro Colomina ha utilitzat un programa d'intel·ligència artificial en què introduint una estrofa de la lletra de les seues cançons preferides crea una il·lustració única en el món. El resultat ha sigut millor del que ell mateix podia imaginar i insisteix que la rendibilitat econòmica no és la finalitat del projecte ni es pretenen mercantilitzar els dibuixos. 

Ja està rebent moltes peticions d'usuaris i usuàries de les xarxes perquè done forma i color a les seues cançons preferides.

També et pot interessar

stats