El dia de Sant Joan, festiu en tota la Comunitat Valenciana

Molts valencians i valencianes han aprofitat el primer pont de l'estiu per a visitar les Fogueres d'Alacant.

El dia de Sant Joan, festiu en tota la Comunitat Valenciana

Per primera vegada el dia de Sant Joan és festiu en tota la Comunitat Valenciana. Fins al 2018 el 24 de juny només era festiu a la província d'Alacant, un canvi que va aprovar la Generalitat i que ha quedat fixat en el calendari valencià. 

La celebració d'aquesta jornada festiva coincideix amb la celebració del dia gran de les Fogueres d'Alacant, que enguany ha complit la previsió turística, que ha sigut tot un èxit econòmic per a la ciutat. Els hotels han registrat una ocupació del 100% i es calcula que els turistes han deixat a Alacant més de 100 milions d'euros durant la setmana de festa. 

S'han complit les bones previsions que feien els empresaris hotelers i en molts dels hotels del centre no quedaven places lliures des de fa setmanes. Bones notícies per al sector hoteler, però també en la restauració. Durant aquests dies, el comerç hoteler ha incrementat les vendes al voltant del 10%. Aquest dilluns acaba el primer pont de l'estiu per als valencians, que per primera vegada han pogut viure la nit de Sant Joan sense pensar que havien de matinar a l'endemà.

També et pot interessar

stats