El Dia de la Publicitat se celebra a Alacant amb un homenatge al creatiu Toni Segarra

La trobada, organitzada per l’Associació d’Empreses de Publicitat d’Alacant, reflexiona al voltant dels reptes i les inquietuds del sector.

Sergio Rodríguez, Toni Segarra i Andrés Karp en un moment de la taula redona del Dia de la Publicitat, celebrat a Alacant.
Sergio Rodríguez, Toni Segarra i Andrés Karp en un moment de la taula redona del Dia de la Publicitat, celebrat a Alacant.

Campanyes tan transgressores com “Benvingut a la república independent de la teva casa”, d’IKEA; “De què fan olor els núvols?” d’Evax; o “T’agrada conduir?”, de BMW, van ser creades pel publicista Toni Segarra. Hui, el creatiu celebra el Dia de la Publicitat en una trobada del sector en què es reflexiona al voltant de les inquietuds i dels reptes dels professionals. La Ciutat de la Llum acull taules redones i tallers organitzats per 361º, l’Associació d’Empreses de Publicitat d’Alacant.

Toni Segarra ha guanyat 37 premis en el Festival Internacional de Publicitat i Creativitat de Canes. A més, ha rebut el Premi Nacional de Comunicació de la Generalitat de Catalunya de 2009, per la seua trajectòria. Segarra és l’únic espanyol que integra la llista de les 100 top creative minds de la revista Shots i segons una enquesta de la revista Anuncios entre la profesión és el millor creatiu espanyol del segle XX.

El programa del dia compta també amb la participació de Sergio Rodríguez, fundador del Centre de Documentació Publicitària; Andrés Karp, president de l’associació 361º i Pablo Vizcaíno-Alcantud, redactor de publicitat i professor de la Universitat d’Alacant. 

Els aspirants a creatius publicitaris també tindran el seu espai d’aprenentatge amb el taller d’estimulació i redacció creativa titulat “Palabras más, palabras menos” coordinat per Pablo Vizcaíno.

També et pot interessar

stats