Destrossen tres ninots de la falla Ramiro de Maeztu-Lleons, de València

Els artistes fallers SacabutxArt, creadors del monument, ja han reparat les peces fetes malbé

Ataquen el monument de la falla Ramiro de Maeztu-Lleons

Les imatges d'un home que destrossa la falla Ramiro de Maeztu-Lleons, la matinada d'aquest dissabte a la ciutat de València, han corregut com la pólvora per les xarxes.

El jove, a qui ha detingut la Policia Nacional i a hores d'ara continua en comissaria, ha trencat tres ninots: un que representava una sirena, un altre del regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, i un tercer del regidor d'Administració Electrònica i Agenda Digital, Pere Fuset, ambdós de Compromís.

Els artistes SacabutxArt (Vicente Torres i José Enrique Giménez) han valorat les tres peces fetes malbé en vora 5.000 euros, segons han explica a À Punt. La comissió, a la qual pertany la fallera major infantil Carla García, denunciarà els fets per a obtindre una compensació econòmica.

Els tres ninots ja han sigut reparats pels artistes fallers. La falla Ramiro de Maeztu-Lleons ha agraït el suport que ha rebut de tot el món faller i ha compartit en les xarxes un vídeo en què es pot veure SacabutxArt treballar en la restauració de les peces destrossades.

També et pot interessar

stats