La desfilada Artenblanc2 reivindica la sostenibilitat, el comerç just i la responsabilitat social

Aquest projecte té l’objectiu de promocionar i difondre la moda valenciana i farà exposicions per tot el territori a partir de gener.

Participants de la desfilada del projecte expositiu de moda Artenblanc2
Participants de la desfilada del projecte expositiu de moda Artenblanc2 / GVA

El Centre del Carme Cultura Contemporània de València va acollir aquest dimarts la desfilada del projecte expositiu de moda Artenblanc2. Entre els dissenyadors que van mostrar les seues creacions estaven Francis Montesinos, Juan Vidal, Ulises Mérida, Dominnico, Miguel Vizcaíno, Visori, Cubero Quesada, Siglo Cero, Daluna, Andra Cora, Estudio Savage, Paco Roca, Higinio Mateu, Hortensia Maeso, Yvan Andreu, Alejandro Resta, Eugenio Loarce, Roberto Diz, Greta by Claudia B., Isabel Serrano, Pablo Erroz, Belén Fernández, Jaime Piquer i Hupit.

Tots els participants d’aquest projecte, a més de la voluntat de donar visibilitat al disseny i la costura de la Comunitat Valenciana, reivindiquen la sostenibilitat, el comerç just i la responsabilitat social.

Artenblanc és un projecte que rep el suport de la Generalitat per a promocionar i difondre la moda valenciana a través de tres exposicions de caràcter itinerant, amb especial incidència en l’aspecte audiovisual, que a més de tindre en compte el producte durant el període d’exhibició, coincidiran amb una sèrie de xarrades, classes i tallers amb experts en les diferents matèries i que recorreran diferents escoles i universitats valencianes.

Les exposicions amb aquestos dissenys d’autor s’exhibiran per tota la Comunitat Valenciana en els pròxims mesos. Podrem veure’ls a València del 15 gener a 2 febrer, al Centre del Carme Cultura Contemporània. A Alacant, del 6 al 23 de febrer, a la Llotja del Peix i a Castelló, del 27 febrer a 15 març, al Museu de Belles Arts.

També et pot interessar