'Danza y confinamiento' el nou llibre de Pepa Cases

Un manual didàctic dirigit a ballarins de totes les edats i nivells

'Danza y confinamiento' el nou llibre de Pepa Cases
16 d'abril 2021 - 16:29

Pepa Cases arriba a l'entrevista desbordant energia. Baixa les escales de l'Ermita de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-real a tota velocitat i amb el seu nou llibre, Danza y confinamiento, davall del braç.

El potencial creatiu d'aquesta artista polifacètica no el pot parar ningú, ni tan sols una pandèmia. Tot i que sembla que l'inici de la pandèmia va paralitzar el temps, ens va deixar tancats i ens va tallar les ales, per a Pepa Cases el confinament va suposar un repte. Les seues classes de dansa van passar a ser en línia i això va obrir un món de possibilitats.

Tot el material didàctic que va preparar per al seu alumnat veu la llum ara amb el seu últim llibre Danza y confinamiento, un manual complet dirigit a alumnat de tots els nivells i edats. Els mateixos alumnes van ser qui van animar l'autora a publicar els exercicis i el contingut teòric que els havia facilitat perquè li van dir que "era un tresor".

L'autora defensa la publicació d'aquest llibre en paper perquè és "fan del paper i aquest és un llibre de treball". Un manual que es completa amb l'ús de codis QR que permeten accedir a vídeos i exercicis pràctics.

Danza y confinamiento proposa exercicis per a fer a casa independentment de l'espai del què es dispose i jugant amb elements simples i bàsics com "un got de cristall d'eixos que tots tenim a casa".

Amb el llibre a la mà, ens el mostra orgullosa i el fa girar perquè diu que "el llibre està en dansa". Ho diu, perquè aquest manual té dues portades diferents "una part va dirigida als adults, i l'altra per als xiquets i xiquetes".

Pepa Cases explica que el moviment i, la dansa per extensió, formen part de l'ésser humà i defensa el "paper vital de la dansa durant la pandèmia que ha aconseguit salvar a molta gent".

També et pot interessar

stats