Dansa, teatre, circ i música per al primer trimestre del 2021 del Teatre Arniches d'Alacant

La companyia valenciana Cienfuegos Danza presenta l'estrena absoluta de l'espectacle 'aISLA2'

Estrena absoluta de l'espectacle 'aISLA2' de la companyia Cienfuegos Danza
Estrena absoluta de l'espectacle 'aISLA2' de la companyia Cienfuegos Danza / IVC

El Teatre Arniches d’Alacant ha presentat les 39 propostes de teatre, dansa, circ, música i cinema que oferirà al llarg del primer trimestre del 2021. Destaca l’estrena absoluta de la companyia valenciana Cienfuegos Danza, que presentarà aISLA2. La dansa seguirà amb dues grans propostes més, aquesta vegada per a totes les edats: la companyia mallorquina Baal dansa, que dedicarà el seu espectacle familiar a l’artista plàstic Joan Miró amb el títol Mira Miró, i la multipremiada Aracaladanza, amb Play.

En teatre hi ha set propostes que es presenten al Teatre Arniches, de les quals quatre són companyies valencianes, amb treballs de la companyia Caterva i el seu espectacle L’home bo, que tracta sobre el joc de pilota valenciana i l’honorabilitat en l’esport valencià; Bambalina Teatre Practicable amb la seua nova producció del clàssic Edip; Perros Daneses, la companyia de Javier Sahuquillo, que presentarà 9, basada en l’obra de Reginald Rose Dotze homes sense pietat, i Leamok amb la seua reinterpretació del Lázaro.

Per al públic infantil, l’Arniches ha programat sis muntatges de teatre infantil, des de la dansa passant pels titelles, el musical o les propostes més sensorials dirigides als més menuts.

El circ vindrà des d'Andalusia i Catalunya. Chicharrón, amb Sin Ojana, l’èxit de l’últim festival de circ CIRCADA, i Voël, que es podrà veure al Teatre Nacional de Catalunya, en la programació per als més menuts durant aquest Nadal.

La música estarà present en quatre grans fites. S’iniciarà el 9 de gener amb el concert produït per l’Institut Valencià de Cultura en homenatge a Ovidi Montllor, amb Toti Soler, Miquel Gil, Andreu Valor Tesa, Smoking Souls, Prozak soup, Mireia Vives i Borja Penalba, Pau Alabajos, Maluks i Jonatan Penalba.

El públic també podrà gaudir d’un concert de Sílvia Pérez Cruz, que presentarà el disc Farsa (género imposible) el 20 de febrer o la veu de Maika Makovski el 20 de març.

Pel que fa al cinema, s’ha programat un cicle dedicat a Eric Rohmer, en què es fa una profunda incursió en la seua filmografia amb quatre dels seus títols més representatius, entre els quals està Auline en la playa. La programació cinematogràfica es completa amb cinc pel·lícules més de cinema europeu i asiàtic.

També et pot interessar

stats