Daniela González és la nova presidenta de la Federació de Societats Musicals

Pedro Rodríguez, l’anterior president, ha renunciat al càrrec per a ser senador.

Daniela González parla per als micròfons d'À Punt

L’assemblea general de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha escollit aquest dissabte a Daniela González com nova presidenta de l’entitat, amb un suport del 94% dels vots.

Daniela González substitueix Pedro Rodríguez, que ha renunciat al càrrec per a ser senador. González és la primera dona que presideix la FSMCV, de la qual ja n’era la vicepresidenta.

L’assemblea, celebrada a Pego (Marina Alta), ha donat suport als balanços de gestió i actuació econòmica de 2018. Al mateix temps, una desfilada amb més de 720 músics de 17 societats musicals de la comarca ha completat la jornada.

González assegura que continuarà el treball de la junta directiva amb especial atenció al foment de l'empleabilitat dels músics i músiques, i qualifica el fet de ser la primera dona presidenta com un reflex de la situació de les societats musicals.

La nova presidenta de la FSMCV ve d’una família de músics i és des de 2015 vocal de la junta directiva de la Societat Musical Santa Cecília de Xilxes. Entre els anys 2012 i 2018 ha sigut la responsable de la formació de la Federació, d’on era directora del Centre d’Estudis.

També et pot interessar