Dani Miquel presenta el seu últim treball: 'Volem'

El músic va omplir l’escenari del Teatre Principal de València amb balls, jocs i cançons infantils

Dani Miquel presenta el seu últim treball, 'Volem'. I ho ha fet en un escenari molt especial, el del Teatre Principal de València / À Punt NTC

Dani Miquel presenta el seu últim treball: Volem. El músic i cantant ho ha fet en un escenari molt especial, el del Teatre Principal de València, que aquest diumenge es va omplir de balls, jocs i cançons infantils.

Miquel vol demostrar amb el seu treball que els xiquets el que volen és “jugar, saber-ho tot i ballar”, i tot això ho poden trobar en aquest espectacle, i a més, sempre cantant en valencià. Miquel declara que a l’espectacle hi ha, entre altres, una cançó dedicada a Joan Fuster. “A mi m’agrada que els xiquets sàpiguen el que tenim a casa”, comenta l’animador infantil.

A més, a l'artista l’acompanyen la coral del col·legi Alborxí d’Alzira (Ribera Alta), Les Feretes d’À Punt i també “uns follets que aniran per ahí fent malifetes”. Molts artistes per a presentar el disc més personal de Dani Miquel, on totes les cançons són pròpies, “totes són meues i totes van al voltant de volem: volem de voler i volem de volar”.

També et pot interessar

stats