Dani Mateo arriba a València dissabte amb l'espectacle ‘Nunca os olvidaremos’

L'humorista diu que estan "emocionats", però amb por, per les expectatives del públic després que l'actuació quedà cancel·lada per les amenaces de la ultradreta.

Dani Mateo actua aquest dissabte al Palau de la Música amb Raúl Cimas i José Juan Vaquero
Dani Mateo actua aquest dissabte al Palau de la Música amb Raúl Cimas i José Juan Vaquero

Dani Mateo actua aquest dissabte al Palau de la Música amb Raúl Cimas i José Juan Vaquero, en l'espectacle Nunca os olvidaremos. Una actuació que no van poder fer al Teatre Olympia el 23 i el 24 de novembre per les amenaces de grups de la ultradreta en contra de l'humorista arran de la polèmica de l'esquetx de Mateo on es mocava amb la bandera d'Espanya. També els presentaren una denúncia, que va quedar arxivada. El Teatre Olympia va cancel·lar l'actuació per la crispació que s'hi va generar i l'Ajuntament de València va oferir el Palau de la Música perquè Mateo hi actuara.

Després d'aquests esdeveniments, Dani Mateo ha dit a Les notícies del matí que arriben a València "emocionats i amb por", per les expectatives que puga tindre el públic. Mateo ha explicat que és un espectacle per "a riure una hora i mitja", on parlen de coses que fan gràcia, però que no esperen una reivindicació política. "Parlem de coses que fan gràcia, però sense transcendència", ha apuntat.

Respecte a la polèmica que es va crear arran de l'esquetx amb la bandera d'Espanya, Dani Mateo creu que el problema està en el fet que "les xarxes socials fan que l'humor arribe a la gent a qui no li agrada". Per això, afirma que és important que la gent, quan veu comèdia, "entenga que l'humor va de tocar tot el que és intocable i, si no t'agrada, no el veges i no el critiques".

Tello: "La societat valenciana està guanyant el pols a la ultradreta"

Glòria Tello, regidora de Cultura de l'Ajuntament de València, ha dit a Les notícies del matí que la societat valenciana està "guanyant els pols de la ultradreta" perquè està demostrant que no volen ser intimidats.

La regidora es mostra molt satisfeta de la resposta del públic, ja que de les 2.265 butaques només queda el 5% que obliga la llei a posar en venda en taquilla el dia de l'espectable. Tello ha recordat que els beneficis de les taquilles aniran destinats a la Societat Valenciana Protectora d'Animals i Plantes.

També et pot interessar

stats