Dani Mateo actuarà al Palau de la Música de València, després de l’amenaça ultra

El Teatre Olympia havia cancel·lat les actuacions perquè no podia garantir la seguretat dels assistents.

Dani Mateo actuarà al Palau de la Música de València, després de l’amenaça ultra
Dani Mateo actuarà al Palau de la Música de València, després de l’amenaça ultra

L’humorista Dani Mateo actuarà al Palau de la Música després de l’amenaça ultra per actuar al Teatre Olympia, que havia cancel·lat les actuacions per no poder garantir la seguretat dels assistents. 

Així ho ha confirmat l'humorista en el seu compte de Twitter i ha assegurat que l’actuació serà debades “perquè s’ha de celebrar el riure”. 

El Teatre Olympia de València havia decidit cancel·lar les dues actuacions de l’espectacle Nunca os olvidaremos, amb l’humorista Dani Mateo, després de rebre amenaces ultra. Espanya 2000 havia anunciat una concentracio davant del teatre per a impedir les representacions en protesta per l'esquetx de Mateo on simulava mocar-se amb la bandera d’Espanya en el programa El intermedio.

El partit ultra, que va intentar boicotejar un concert a Paiporta i s'ha manifestat contra diferents col·lectius d'esquerra, ha celebrat la cancel·lació de l’espectacle en el seu compte de Twitter. “Gràcies a les nombroses queixes i després de sol·licitar una concentració davant del Teatre Olympia de València per l’actuació de Dani Mateo, hem aconseguit que cancel·len la seua actuació. L’ultratge a la bandera no pot eixir debades”, diu el tuit. 

Així i tot, la sala valenciana no ha detallat en el seu web els motius de la cancel·lació de l’espectacle que protagonitzen els humoristes Dani Mateo, Raúl Cimas i José Juan Vaquero i únicament apunten a “causes alienes al teatre”.  

El programa À Punt directe ha telefonat a Dani Mateo, que ha assegurat estar “sorprés, trist i fotut” per aquesta decisió. “València és una terra a on sempre ens encanta anar, les dues actuacions estaven plenes i és una llàstima que, per una gent a qui no agrada aquest tipus d’humor, gent que sí que hi volia anar s’haja quedat sense poder”.

A més, Mateo ha afirmat: “Si algun espai s’arrisca, nosaltres respondrem i farem l’actuació gratis”.

Diverses ofertes per a acollir l’espectacle

Pocs minuts després d’oferir-se a actuar si algun espai acull l’espectacle, diferents institucions s’han posat en contacte amb À Punt Mèdia. L’espai La Marina de València i l'Auditori Municipal de Paiporta han oferit les seues instal·lacions perquè l'artista puga representar l’obra. 

A més, en els seus comptes de Twitter diversos polítics han oferit altres espais. L'alcalde de València, Joan Ribó, ha proposat el Palau de la Música, mentre que la primera tinenta d'alcalde de València, Sandra Gómez, ha oferit el Palau de Congressos. 

D'altra banda, el conseller de Cultura, Vicent Marzà, ha assegurat en el seu Twitter que estan mirant "diferents espais per a oferir a Dani Mateo". A més, Marzà ha afegit que "la llibertat d'expressió sempre ha de guanyar la partida als intolerants". 

El Teatre Olympia ha informat al públic que havia comprat les entrades per a les funcions que la devolució la faran de manera immediata pels mitjans habituals de compra, al mateix temps que ha demanat “disculpes per les molèsties ocasionades”. 

També et pot interessar

stats