Més d'un centenar d'escriptors es donen cita a la Fira del Llibre d'Elx

Enguany hi ha rècord d'autors locals i nacionals omplint les quinze casetes que formen part de la fira

Muntatge de la Fira del Llibre a Elx, aquesta setmana
Muntatge de la Fira del Llibre a Elx, aquesta setmana / Ajuntament d'Elx

La Fira del Llibre ha apujat la persiana aquest divendres a Elx (Baix Vinalopó), on més d'un centenar d'autors locals i nacionals es donen cita aquest cap de setmana. En total, hi participen 222 signatures, que es reuneixen des d'aquest mateix divendres fins al diumenge 21 d'abril en una quinzena de carpes repartides per la plaça del Congrés Eucarístic d'Elx.

La directora de la fira, Marina Vicente, ha afirmat que enguany hi ha rècord d'autors locals i nacionals a les casetes. En la programació, hi ha autors de la talla de Benjamín Prado, Defreds, Manel Loureiro, Marta Robles, Manuel Vilas, Alejandro Palomas, Espido Freire, Nativel Preciado, Inma Chacón i Víctor del Árbol, entre altres. "Volem que convisquen tant lectors com autors, que gaudisquen del cap de setmana a Elx i que li donen visibilitat a la ciutat", ha expressat la directora.

La regidora de Cultura, Caridad Martínez, ha explicat que, entre les carpes, n'hi ha una dedicada a l'associació d'escriptors il·licitans i una altra central, al costat d'una zona infantil, per a ponències.

D'altra banda, els més xicotets de la casa i les seues famílies poden gaudir de la programació infantil, que disposarà d'un espai únic amb tallers i contacontes durant tot el cap de setmana. La clausura serà diumenge amb un concert, segons ha indicat el consistori il·licità en un comunicat.

L'horari d'aquest divendres és fins a les 21:00 hores; mentre que el dissabte 20 romandrà oberta de 10:00 a 22:00 hores i el diumenge 21 estarà operativa de 10:00 a 14:00 hores.

Elx no és l'únic municipi que calfa motors per a un any de rècords. També l'Ajuntament de València ha avançat que en la Fira del Llibre de la localitat enguany sumaran més autors que mai i un total de 1.300 activitats per a tots els públics, als Jardins de Vivers. El consistori ja prepara 82 expositors, que ocuparan prop de 120 casetes.

També et pot interessar

stats