Més d'11.000 persones gaudeixen de la 27a Mostra d’Arts Escèniques Reclam 2019

El mes de novembre ha estat carregat de propostes escèniques contemporànies a les comarques del nord.

En esta edició s’han programat 60 espectacles de 50 companyies
En esta edició s’han programat 60 espectacles de 50 companyies / Antonio Pradas

Reclam és un projecte consolidat a les comarques del nord a partir del qual hem assistim a tot un mes de bon art contemporani. En aquesta edició de  la Mostra, impulsada des de la Universitat Jaume I, s’han unit les poblacions d’Almassora, Benicarló, Benicàssim, Betxí, Borriana, Castelló de la Plana, Orpesa, Vilafranca, Vila-real i Vinaròs. Poblacions que tenen una destacada programació en arts escèniques, com demostra l'aposta per la filosofia del Reclam, amb una clara vocació de servei públic de qualitat, que referma els plantejaments ètics i estètics de la Mostra.

Des de l’organització de la Mostra es valora molt positivament el resultat de l'edició actual, tant pel que fa a la bona tria de les actuacions, com per la participació del públic. En la 27a edició s’han programat una cinquantena de companyies que han oferit vora seixanta espectacles.

Més d’11.000 persones han assistit a les representacions programades, i destaca l’atenció especial que s'ha fet a les propostes de teatre de gènere, de la memòria, al teatre documental, i al familiar, a més dels trobades amb el públic.

La part més emotiva de la Mostra va ser l’espectacle homenatge a Carles Pons, que va morir fa vint anys de manera sobtada, en què es van destacar les seues qualitats com a persona i com a artista. La seua empremta va quedar palesa en l’ús de les arts escèniques com a instrument artístic i com a eina educativa.

També et pot interessar

stats