El curtmetratge valencià '9 pasos', millor curt internacional en Cinelebu 2019

El Festival Internacional de Cinema de Lebu, a Xile, està considerat el més important del Con Sud.

El curtmetratge valencià \'9 pasos\', millor curt internacional en Cinelebu 2019
El curtmetratge valencià '9 pasos', millor curt internacional en Cinelebu 2019

El curtmetratge valencià 9 pasos va guanyar anit el premi a millor curtmetratge internacional en Cinelebu 2019, el XIX Festival Internacional de Cinema de Lebu (Xile). Aquest festival està considerat el més important del Con Sud i és qualificador per als premis Oscar de l'Acadèmia.

La productora de 9 pasos ha assenyalat, en un comunicat, que el seu curt "ha aconseguit ser vencedor entre milers i milers de tot el món i serà un dels selectes curtmetratges que optaran a l'Oscar en 2020". Encara que queda quasi un any per a saber si aquest curt estarà entre els nominats, 9 pasos acumula més de cent premis internacionals, entre els quals destaquen les nominacions als Goya o al Méliès d'Or en la passada edició del Festival de Sitges.

Aquest curtmetratge de set minuts l'ha produït i finançat íntegrament la productora valenciana Projecta Films. Escrit i dirigit per Marisa Crespo i Moisés Romera, és un thriller amb elements de terror que aborda la por a la foscor des del punt de vista adult i infantil.

També et pot interessar