El curtmetratge ‘Manspreading’ guanya el primer concurs de curts Fèric

El certamen que convoca la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb motiu del 20 aniversari de l’Hemisfèric, està dotat amb 2.000 euros.

El curtmetratge ‘Manspreading’ guanya el primer concurs de curts Fèric
El curtmetratge ‘Manspreading’ guanya el primer concurs de curts Fèric

El primer concurs de curts Fèric, convocat per la Ciutat de les Arts i les Ciències amb motiu del 20 aniversari de l’Hemisfèric, ja té guanyador: Manspreading, produït per La Marmota Insomne, mentre que The Polar Silence ha obtingut el segon premi. Amb una dotació de 2.000 euros, el Fèric naix amb la intenció de convertir-se en trampolí per a joves promeses del sector audiovisual.

Segons la sinopsi del curt guanyador, tracta una temàtica actual i l’han premiat per “la impecable factura tècnica, els girs de guió i la força en la interpretació”. El jurat està format per Raquel Piqueras, actual membre del Consell Rector d’À Punt Mèdia; Eva Batalla, redactora de l’Agència EFE i Joaquín Ruiz, realitzador publicitari, entre altres.

En total, s’han presentat trenta curts, no sols d’origen valencià, sinó també procedents d’altres ciutats d’Espanya. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc dimarts que ve, a les 9:30 hores, a l’anell de l’Hemisfèric. Després de l’acte, al qual assistirà el director de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, es projectaran els curtmetratges premiats.

També et pot interessar

stats