El curtmetratge italià 'Blue Screen', guanyador de la segona edició del ROS Film Festival

El certamen internacional de curtmetratges amb robots celebrat a Les Naus, a València, ha rebut 193 propostes de tot el món.

El curtmetratge italià \'Blue Screen\', guanyador de la segona edició del ROS Film Festival
El curtmetratge italià 'Blue Screen', guanyador de la segona edició del ROS Film Festival

El curtmetratge italià Blue Screen , de Riccardo Bolo, ha guanyat el primer premi de la segona edició del ROS Film Festival, primer festival internacional de curtmetratges amb robots. Daisy Belle, del nord-americà Wlliam Wall, ha obtingut el segon premi. La decisió del jurat, que en aquesta edició li ha tocat triar entre 193 curtmetratges de tot el món, s'ha conegut aquest dissabte a la nit en el centre d'innovació Les Naus, a València.

Així mateix, el jurat ha atorgat tres accèssits: a The Archivist, de l'École Supérieure des Métiers (França); The Bolt , de Supinfocom Rubika School (França); i GP-TO, també de Supinfocom Rubika School. A més, s'han concedit tres mencions especials: menció curtmetratge experimental a Salve Regina, d'Anita Muhr (Hongria); menció especial curtmetratge videomusical al brasiler Digisexdreams’, de João Antunes Jr.; i menció especial Distopic Futures a Connected, de Christopher Safola (Estats Units).

El ROS Fest és un certamen de cultura robòtica integrat en el ROS Film Fest, primer festival internacional i en línia de curtmetratges de temàtica robòtica. S'ha celebrat a València, el 14 i 15 de setembre en el centre d'innovació Les Naus. Una trobada de robòtica, cinema i comunicació que va donar presència física al ROS Film Festival i on es van donar cita grans professionals del sector. Els premis els lliuraran en la gala del ROS Film Festival, el 4 d'octubre en IROS 2018 de Madrid, un dels majors esdeveniments mundials de robòtica.

També et pot interessar