Cultura destina 5,7 milions en ajudes a les arts escèniques valencianes

L’IVC prepara la convocatòria anual d'ajudes a residències d'escriptura escènica, formació, investigació i edició

Assaig de 'La mort i la donzella'
Imatge d'arxiu d'un assaig de l'obra de teatre 'La mort i la donzella' / À Punt NTC

L’Institut Valencià de Cultura ha publicat Diari Oficial de la Generalitat Valenciana tres de les quatre convocatòries previstes d'ajudes a les arts escèniques valencianes. Així, destina 5,7 milions d'euros, que suposen 750.000 euros més que l'any 2021, segons fonts de la Generalitat.

En aquesta ocasió, s'han aprovat la concessió d'ajudes de caràcter biennal (per als exercicis 2022 i 2023) a sales d'exhibició i teatres amb programació estable de teatre, dansa i circ, i a companyies professionals de teatre, dansa i circ.

Així mateix, s’ha publicat la concessió d'ajudes anuals a la producció professional o emergent d'un muntatge escènic, a gires d'espectacles, a assistència a fires i esdeveniments orientats al mercat, i a la realització de festivals i mostres per a l'exercici 2022.

El termini de presentació és de vint dies hàbils a partir del 4 d'agost. Totes les sol·licituds es presentaran per via telemàtica a través del registre electrònic. A més, pròximament, es convocarà la convocatòria anual d'ajudes a residències d'escriptura escènica, formació, investigació i edició.

També et pot interessar

stats