Cullera acull la primera Biennal Mundial de l'Arròs

La trobada inclo7u una fira de productes, ‘showcookings’ amb reconeguts xefs i una degustació popular d’arrossos

Cullera es converteix en capital mundial de l'arrós aquest cap de setmana
Cullera es converteix en capital mundial de l'arrós aquest cap de setmana / Ajuntament de Cullera

Aquest cap de setmana, Cullera (Ribera Baixa) celebra la I Biennal Mundial de l'Arròs, un esdeveniment gastronòmic al voltant del món de l'arròs, que pretén fomentar la innovació i la divulgació i, així, consolidar la localitat com a capital de l’arròs.

La biennal té un extens programa d'activitats que s’inicia aquest dissabte al migdia amb showcookings a càrrec de reconeguts xefs amb estrela Michelin, una fira de productes, un concurs de joves cuiners, ponències i debats i una degustació popular d'arrossos. 

Una desena de xefs, alguns de la importància del de Luis Valls del restaurant El Poblet, amb dues estreles Michelin i dos sols Repsol o Óscar Torrijos, amb una altra estrela, oferiran demostracions al llarg del cap de setmana als jardins del Mercat, on també se situa la zona de degustacions.

D’altra banda, experts en gastronomia i història, nutrició, cuiners, agricultors i representants del sector de l’hostaleria reflexionaran a l’Auditori Municipal sobre el present i el futur de l’agricultura i la gastronomia valenciana, una alimentació saludable o l’impacte de l’arròs en el paisatge a la Ribera Baixa.

En paral·lel, i durant els dos dies, el passeig del Doctor Alemany acollirà una completa agenda destinada a tots els públics amb tallers tradicionals, rutes guiades, cercaviles o representacions teatrals.

També et pot interessar

stats