Cuina Oberta reivindica a València la gastronomia local i sostenible

Participen més de 50 restaurants i el primer dia el web ha registrat ja més de 4.200 reserves.

Imatge de portada: presentació de la nova edició especial de València Cuina Oberta

L’edició especial d’estiu de València Cuina Oberta comença aquest dijous en una edició en la qual els xefs de València i algunes ciutats de l’entorn s’han unit per a oferir creacions basades en el producte local i de temporada, i amb les màximes garanties de seguretat per als comensals. L’edició passada van ser 7.500 les reserves confirmades i en la primera jornada d’aquesta 22a edició el web de Cuina Oberta ja ha registrat més de 4.200 reserves. Es pot reservar fins al pròxim 26 de juliol.

En aquesta cita gastronòmica participen més de 50 restaurants de València, als quals se sumen per primera volta enguany altres de Sagunt, Riba-roja de Túria, Llíria i Cullera. Els menús han sigut creats pels xefs especialment per a l’ocasió i el seu preu serà de 24 euros en el menjar i 32 euros en el sopar, amb un suplement de 15 euros en els restaurants gurmet (amb estrela o qualificació Bib Gourmand de Michelin o sols Repsol). El menú més autòcton rebrà el premi València ON.

Productes de quilòmetre zero, de proximitat i ecològics de l’horta valenciana. Peix i marisc del Mediterrani, arrossos i la bona mà dels cuiners i cuineres, que enguany més que mai s’afanyen per atraure el client i reactivar així el sector de la restauració.

Els participants de Cuina Oberta podran guanyar un viatge per a dues persones a Bilbao i una caixa de cava brut si comparteixen fotografies de l’esdeveniment en les xarxes socials amb les etiquetes #ConcursoCuina i #CuinaOberta22.

Cuina Oberta és una iniciativa de Visit València, en col·laboració amb València Turisme i Comunitat Valenciana, a través de les seues respectives marques gastronòmiques, Del Tros Al Plat i L’Exquisit Mediterrani.

També et pot interessar

stats