La Crida de València arriba amb novetats: prohibits l’alcohol i els coets

S’establiran controls en els accessos per a reforçar la seguretat dels milers d’assistents a l’acte

Una imatge de la Crida de l'any passat, amb milers de persones concentrades al pont dels Serrans i les zones pròximes
Una imatge de la Crida de l'any passat, amb milers de persones concentrades al pont dels Serrans i les zones pròximes / Rober Solsona (Europa Press)

Tradició, però també algunes novetats. Les Torres de Serrans seran l’escenari on diumenge a la vesprada es donarà el tir d’eixida a les Falles. La Crida arriba enguany amb novetats per a reforçar la seguretat dels milers de persones que es concentraran en l’antic llit del Túria per a escoltar les intervencions de les falleres majors de la ciutat. Entre les més destacades, la prohibició de portar alcohol o material pirotècnic, com han avançat des de la Junta Central Fallera.

El trànsit pels voltants de les torres es tallarà a partir de les cinc de la vesprada. S’establiran controls als accessos per a garantir que cap assistent porte begudes alcohòliques o artificis pirotècnics. Des de la Junta Central Fallera, han demanat la col·laboració de totes les comissions “perquè l'acte es desenvolupe amb normalitat i en un ambient festiu però segur”.

L’espectacle també presentarà xicotets canvis enguany. S’amplia l’escenari principal i la banda municipal se situarà davant de les torres.

Així mateix, es millorarà la sonorització de les zones més allunyades de l’escenari, es col·locaran dues pantalles més al pont dels Serrans i les dues que ja estaven en anys anteriors canviaran d’ubicació perquè més gent puga visualitzar el que passarà a les torres amb la finalitat de millorar l’acte, com assenyalen des de la Junta Central Fallera. 

També et pot interessar

stats