Les coves de Paterna tripliquen les visites turístiques gràcies a 'Dolor y gloria'

L’Ajuntament preveu que l'interés "siga creixent" gràcies a la projecció internacional del film d'Almodóvar.

Imatge d’arxiu de les coves de Paterna
Imatge d’arxiu de les coves de Paterna / Europa Press

Les coves de Paterna han triplicat el nombre de visites turístiques des de la inauguració de l'exposició monogràfica de la pel·lícula 'Dolor y Gloria' de Pedro Almodóvar, amb quasi 800 visitants en menys d'un mes.

Així, les coves, declarades Bé d'Interés Cultural, s’han convertit en un reclam turístic "amb un gran potencial", tal com ha destacat l'Ajuntament. A més, el consistori preveu que l'interés "siga creixent" gràcies a la projecció internacional que el film d'Almodóvar, candidat als Óscar, ha aconseguit.

Les rutes guiades, que es fan des de l’abril de 2019, recorren els escenaris triats pel director, i han tingut un "gran acolliment", no sols entre el veïnat, sinó entre persones d'altres localitats interessades a conéixer més sobre la singularitat d'aquestes edificacions i el seu entorn.

Aquestes visites poden concertar-se cridant a l'Oficina de Turisme de Paterna. L'exposició està oberta els dimarts i dijous de 17 a 20 hores, els dimecres i divendres d'11 a 13 hores i dissabtes i diumenges, d'11 a 13 hores.

També et pot interessar

stats