El Cos Multicolor de la Magdalena disposarà de 5.500 quilos de confeti

Són unes festes de rècord i la patronal hotelera de Castelló de la Plana ja qualifica la Magdalena del 2023 d'excel·lent, amb un 90% d'ocupació hotelera i un impacte econòmic de 15 milions d'euros

Tots els actes de la Magdalena estan tenint un gran seguiment
Tots els actes de la Magdalena estan tenint un gran seguiment / Ajuntament de Castelló

Passat l'equador de les festes fundacionals de Castelló, enfilem la recta final de la Magdalena amb unes propostes per a la jornada d'aquest dijous pensades per a tots els públics, però sobretot per als xiquets, amb el Cos Multicolor, un dels esdeveniments més esperats durant les festes de la Magdalena.

El Cos Multicolor disposarà de 5.500 quilos de confeti amb milers de xiquets al llarg del bulevard de Blasco Ibáñez per a participar en un acte que començarà a les 17:00 hores i en què desfilaran un total de 23 carrosses.

El bon oratge i les ganes de festa estan sent uns revulsius per als castellonencs. Els carrers, restaurants i bars estan plens durant tot el dia en cada racó de la ciutat.

Un impacte econòmic de 15 milions

Són unes festes amb xifres de rècord. En els pròxims dies esperen un 90% d'ocupació hotelera i un impacte econòmic de 15 milions d'euros a Castelló, segons les associacions d'hostalers.

Després de dos anys en blanc i d'un 2022 passat per aigua, el sector recupera les xifres del 2019. La patronal hotelera Ashotur ja qualifica la Magdalena de 2023 d'excel·lent.

La mascletà amb més pólvora

Aquest dijous destaca també la mascletà que està a càrrec de la pirotècnia Pibierzo, que farà servir 219 quilos de pólvora, la més forta de les festes.

L'ambient continua als carrers de la ciutat amb actuacions musicals en colles i gaiates on els castelloners gaudeixen d'aquests dies festius.

La fira alternativa

I una proposta cultural i d'oci és ja per tradició la fira alternativa, la més antiga de les seues característiques a Espanya. Està situada a l'antic recinte de fires i mercats i enguany, per primera vegada, obri els nou dies de les festes de la Magdalena.

Més de quatre-centes parades arribades de tot el país, ofereixen productes artesans i ecològic a més de tallers, xarrades i música.

També et pot interessar

stats