Correus emet un segell pel 50 aniversari de la mort de Nino Bravo

El segell, del qual s'ha fet una tirada de deu milions, està inclòs en la sèrie Personatges i mostra una fotografia del cantant al costat de la seua firma, la imatge d'un disc i la llegenda "Nino Bravo (1944-1973)"

Segell de Nino Bravo
Segell de Nino Bravo / Correus

Correus ha posat en circulació un segell dedicat al cantant valencià Nino Bravo quan es compleixen cinquanta anys de la seua mort en un accident de trànsit. L'objectiu, segons han indicat en un comunicat, és difondre el llegat d'aquest artista "llegendari".

El segell, del qual s'ha fet una tirada de deu milions, està inclòs en la sèrie Personatges i mostra una fotografia del cantant al costat de la seua signatura, la imatge d'un disc i la llegenda "Nino Bravo (1944-1973)".

Amb aquest segell, Correus vol difondre "l'essència del llegendari cantant espanyol i la història musical que va deixar com a llegat, quan es compleixen cinquanta anys del fatídic accident que va posar fi a la seua vida", assenyala el comunicat.

Nascut el 3 d'agost de 1944, Luis Manuel Ferri Llopis, nom real de l'artista, va començar a cantar amb quinze anys. El 1961 va formar el conjunt musical Los Hispánicos amb els seus amics Salvador Aranda i Félix Sánchez.

Més tard es va incorporar al grup Los Superson, amb els quals va obtindre un gran èxit. Es va presentar oficialment com a Nino Bravo al març de 1969 al Teatre Principal de València i, a principis de 1970, va participar amb Esa será mi casa en el segon Festival de la Cançó Espanyola, que seleccionava el representant espanyol en Eurovisió.

L'èxit li va arribar amb Te quiero, te quiero, amb el qual va llançar el seu primer LP, i després van arribar altres temes famosos com Un beso y una flor, Libre, Noelia o América.

El 16 d'abril de 1973, Nino Bravo, que preparava el cinqué àlbum d'estudi, va morir en un accident de trànsit a Villarrubio (Conca) als 28 anys.

També et pot interessar

stats