Les corals omplin de nadales el centre de la ciutat de València

Aquesta vesprada, més de 600 persones de 25 corals han cantat juntes a la plaça de la Mare de Déu

Les 25 corals canten juntes a la plaça de la Mare de Déu / À Punt NTC

"Nadal al carrer" torna per dissetena vegada a la ciutat València perquè veïns, veïnes i visitants puguen gaudir de les típiques nadales al carrer, amb la participació 25 corals i més de 600 intèrprets. A més, enguany s'afig com a novetat la coral africana Veus per Benín.

L'activitat de la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana té lloc aquesta vesprada en alguns dels punts més emblemàtics i cèntrics de la ciutat. En concret, a la Porta dels Apòstols de la Catedral i a cinc palaus: el de la Generalitat, la Diputació, el dels Català de Valeriola, el de l'Almirall (Conselleria d'Hisenda) i els Maquesos d'Aielo de Malferit, que allotja el conegut museu dels Soldadets de Plom.

Les portes dels grans palaus de la capital del Túria acolliran des de les 17:45 les actuacions d'aquestes formacions integrades per gent de tot el territori. Al voltant de les 19:15 hores, les 25 corals es reuniran a la plaça de la Mare de Déu de València per a interpretar Adeste Fideles i Nit de Pau, sota la direcció de Jorge Antonio Gago Alabau i Enric Moltó Romero. Com a colofó, a les 19:40 tancarà l'activitat un concert oferit pel cor Fecocova a l'església de Sant Esteve.

La iniciativa brinda l'oportunitat d'acostar la riquesa cultural valenciana a la ciutadania, amb l'objectiu de divulgar la diversitat musical en un ambient nadalenc. A l'inici, la proposta es feia a l'interior de la catedral, però ja fa alguns anys que es va decidir traure els concerts al carrer, per acostar el cant i les nadales al màxim nombre de públic.

També et pot interessar

stats