Coque Malla inicia a València la seua gira d'estiu per a presentar 'Aunque estemos muertos'

L'artista també completa el cartell del Montgó Fest de Xàbia, on actuen Sidecars, Ciudad Jara i Pignoise

Coque Malla, en una imatge d'arxiu
Coque Malla, en una imatge d'arxiu / Lorena Sopêna / Europa Press

L'artista Coque Malla inaugura este divendres el cicle "Somia València" a la Biblioteca Valenciana. En el claustre de l'antic monestir de San Miguel dels Reis, oferirà un concert amb el qual obri la gira d'estiu per a presentar el seu últim disc d'estudi, Aunque estemos muertos. Pel festival també passaran Seguridad Social, Marwan, Nach, Santero y Los Muchachos, The Christians i el Quartet de Corda de València.

Malla presenta davant el públic valencià un espectacle innovador, a la cerca de constants desafiaments sonors, convertint cada concert en un xou únic i irrepetible. Entre les cançons destaquen El saco de los Sueños i Místico, i els clàssics No puedo vivir sin ti i Adiós papá, fins a les grans fites de la seua carrera en solitari com Me dejó marchar i La Señal. L'artista actuarà acompanyat dels músics que conformen la seua banda en format quintet rock, formada per Gabi (bateria), David Lads (teclats), Amable (guitarra) i Héctor (baix).

Amb este concert arranca la primera edició del cicle Somia València, una iniciativa impulsada per Cultura i composta per un total de set concerts, gratuïts i en format assegut, que se celebren durant del 3 al 31 de maig. Hi haurà tota mena d'estils: des del rock, al rap, la cançó d'autor, la música de cambra o la fusió de música i il·lustració. La iniciativa ha comptat amb un gran acolliment per part del públic que, en tan sols unes hores, ha esgotat la retirada gratuïta de les entrades.

El Montgó Fest ompli Xàbia d'indie-rock

Coque Malla també forma part del cartell del Montgó Fest, epicentre de la música indie-rock a la Marina Alta durant este cap de setmana. El cantant ocuparà l'escenari d'este festival de Xàbia, abans conegut com a Montgó Rock, on també figuren solistes i grups com Sidecars, Carlos Tarque, Los Zigarros, Chambao, Ciudad Jara, Pignoise, La Habitación Roja, Santero y Los Muchachos, Pol 3:14, Malmo 040, Besmaya, Badlands i Marlena.

Josan Serrano, un dels organitzadors del festival, ha assenyalat que ja han superat les 10.000 entrades venudes i ha avançat que una gran majoria procedeixen de Madrid i Comunitat Valenciana. A més, ha apuntat que enguany hi haurà una entrada especial frontstage i ha agraït el suport del consistori.

Durant la presentació del cartell, l'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, ha assegurat que serà "un èxit" i ha demanat als visitants que acudeixen al festival que s'acosten a conéixer l'"àmplia i variada oferta cultural i festiva" que té Xàbia.

També et pot interessar

stats