Convent Carmen demanarà empara als tribunals del tancament per "voluntat arbitrària"

Acusen l'Ajuntament de València d'haver fet un "exercici desproporcionat de violència administrativa" i d'haver vulnerat la llei.

Interior de Convent Carmen
Interior de Convent Carmen / Convent Carmen

Els responsables de Convent Carmen han decidit, després del tancament del local que va decretar la setmana passada l'Ajuntament de València, que acudiran als tribunals per a sol·licitar "empara a través de la tutela judicial efectiva". Consideren que el tancament es va dur a terme per "voluntat arbitrària" i un "exercici desproporcionat de violència administrativa".

Segons sostenen,"les vertaderes causes" del cessament d'aquest local d'oci, ubicat al barri del Carme, "són grotesques i, en essència, inexistents", i apunten per això que la resolució de tancament "és nul·la de ple dret".

Acusen l'Ajuntament de València d'haver "violat el procediment legalment establit" perquè, segons diuen, han omés "el tràmit d'audiència en les causes que han motivat la decisió de tancament". Els representants de Convent Carmen han indicat que l'actuació del consistori vulnera l'article 82 de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques i produeix una "indefensió jurídica".

També et pot interessar

stats