Continuen les activitats de l'Any Carmelina Sánchez-Cutillas

Entre altres, es treballa en la reedició de l'obra inèdita de l'escriptora.

VÍDEO | Continuen les activitats de l'Any Carmelina Sánchez-Cutillas

Les activitats de l'Any Carmelina Sánchez-Cutillas, que començaren el gener passat a Altea, es van veure interrompudes a causa del confinament, però amb la fi de l'estat d'alarma i l'arribada de la nova normalitat, s'ha començat a desconfinar tot el programa d'activitats que havien quedat pendents.

De moment, s'ha publicat un còmic sobre la vida de l'escriptora i l'edició commemorativa de Matèria de Bretanya, i es treballa per a editar la seua obra inèdita.

A més, a Altea (Marina Baixa), localitat on va viure molts anys i on ocorre la seua obra més reconeguda, Matèria de Bretanya, s'ha inaugurat una exposició itinerant i una ruta pels indrets del poble que apareixen en el llibre. També es preveu la creació del Centre d'Interpretació Carmelina Sánchez-Cutillas a l'antic edifici de Villa Gadea on va viure.

Però tot això és només un tast de les publicacions i activitats que han de vindre, ja que al maig l'AVL va decidir prorrogar l'any de la “poeta rebel” al 2021 per a poder dur a terme tota la programació que tenia planificada per a reconéixer la seua obra.

Així, Sánchez-Cutillas allargarà el títol d'escriptora de l'any igual que l'única altra dona que l'ha precedida fins ara, Isabel de Villena.

També et pot interessar

stats