Consuelo Llobell, exaltada com a fallera major de València 2020

El Palau de Congressos de València ha sigut el nou escenari de l'acte que marca l'inici del seu regnat.

Imatge de portada: Consuelo Llobell al moment de rebre la banda i la joia que l'acrediten com a fallera major de València 2020

Rosa porto és el color d'espolí que Consuelo Llobell, fallera major de València 2020, ha triat per a rebre la banda que l'acredita com a màxima representant de les Falles d'enguany. Una seda de Vives i Marí, amb un disseny exclusiu de 33 colors que només poden portar les falleres majors de València.

"És el color que va portar ma mare com a fallera major de la seua falla i, en un dia tan important, havia de portar un trosset de la dona més important de la meua vida", ha explicat Consuelo Llobell.

Amb cotxes d'època fabricats en la dècada dels anys 30 del segle passat han arribat al Palau de Congressos les components de la cort d'honor i Consuelo Llobell. La fallera major de València ha entrat acompanyada de Pere Fuset, president de la Junta Central Fallera i del seu mantenidor José Alejandro Remohí, catedràtic d'Obstetrícia i Ginecologia de la Universitat de València i faller de la comissió Almirall Cadarso-Comte d'Altea.

El mantenidor, qui ha sigut professor de Consuelo Llobell en la carrera de Medicina, ha destacat que la fallera major de València és molt bona estudiant, "perseverant, organitzada, autoexigent i que es creix amb l'adversitat". A més, li ha augurat "un futur brillant".

José Alejandro Remohí també ha tingut paraules de lloança per a totes les falleres de la cort d'honor. Les ha felicitades pel seu regnat perquè "ho recordareu tota la vida i és una experiència que us convertirà en amigues eternes". 

Entre les autoritats que han acudit a l'acte estan, l'alcalde de València, Joan Ribó, el conseller de Política Territorial, Arcadi España i el regidor de Turisme, Emiliano García.

Enguany, aquest solemne acte faller ha destacat pel canvi d'ubicació i horari. Després de trenta anys realitzant-se al Palau de la Música i a causa de les obres de rehabilitació actuals, les Exaltacions 2020 se celebren a l'auditori del Palau de Congressos.

També et pot interessar

stats