El Conservatori Superior de Dansa d'Alacant organitza classes inclusives per a trencar estereotips

Vora 150 alumnes demostren durant els tallers que l'art no entén de barreres

Les classes inclusives de dansa triomfen esta setmana

El Conservatori Superior de Dansa d'Alacant ha organitzat diferents tallers i classes magistrals durant tota la setmana per a demostrar que l'art no entén de barreres coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dansa, el 29 d'abril. Per les classes han passat vora 150 alumnes.

"No hi ha perfecció, hi ha llibertat", assegura Lola García, una de les impulsores d'un d'estos tallers. Ella es va quedar sense visió als 44 anys, i des d’eixe moment la dansa li ha marcat la vida. "Ara soc lliure, sento i m'expresso amb el meu cos", agrega.

Juntament amb José Galán forma part d'una companyia de flamenc inclusiu, que imparteix una classe magistral al Conservatori Superior d’Alacant. "És un luxe i un plaer", afirma María Gómez, una de les alumnes. "Jo repetiré", assegura Ana Patricia, una altra participant.

Els tallers, tot i orientats a persones amb diversitat funcional, també obrin a la resta de la població. "Trenquem eixa imatge del centre exclusiu i tancat", en paraules del seu director, Manuel Manzanaro. Tot per a visibilitzar i posar en valor el poder d’este art en moviment.

També et pot interessar

stats