El Congrés Mundial de Matemàtica Aplicada se cita a València

València acollirà el pròxim juliol el Congrés Mundial de Matemàtica Aplicada i Industrial, Iciam

El Congrés Mundial de Matemàtica Aplicada se cita a València
El Congrés Mundial de Matemàtica Aplicada se cita a València
31 de maig 2019 - 00:58

València acollirà el pròxim juliol el Congrés Mundial de Matemàtica Aplicada i Industrial, Iciam. Aquest migdia, el comité organitzador ha presentat l'encontre a la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre.

Entre el 15 i 19 de juliol els investigadors matemàtics faran el congrés quadriennal on posaran en comú tots els avanços en una ciència que afecta directament molts àmbits de la nostra vida quotidiana.

Tot i ser una ciència difícil de comprendre, té implicacions directes a les àrees de la sanitat, el medi ambient, l'alimentació i la indústria. Durant una setmana, investigadors matemàtics i enginyers treballaran de manera conjunta per a resoldre problemes d'interés per a la indústria en tots els àmbits.

A l'encontre assisteixen 27 conferenciants convidats elegits pel comité científic, hi haurà conferències a càrrec de sis premiats atorgats per l'Iciam, es faran esdeveniments-satèl·lit a Espanya, Europa Occidental i el Magreb, a més dels congressos nacionals de la SEAM i SIAM. Durant l'encontre també s'atorgaran beques per a joves investigadors.

Les anteriors edicions s'han celebrat a Zuric, Vancouver i Pequín, on han arribat a participar 3.500 especialistes en la matèria.

Els organitzadors s'han mostrat satisfets d'escollir València com a seu de l'Iciam-2019 i conviden els socis i investigadors a participar en aquest encontre mundial.

També et pot interessar

stats