El concurs de curts del Festival de Cinema de Paterna bat el rècord de participació amb 357 treballs

El nom dels curts guanyadors es coneixerà durant la pròxima edició del Festival de Cinema de Paterna Antonio Ferrandis el mes d'octubre

Imatge d'arxiu de l'entrega de premis de l'edició 2021 del Festival de Cine de Paterna
Imatge d'arxiu de l'entrega de premis de l'edició 2021 del Festival de Cine de Paterna / Ajuntament de Paterna
10 d'agost 2022 - 19:34

El concurs de curts del Festival de Cinema de Paterna afronta la seua edició més nombrosa amb la presentació de més de 357 propostes: 317 curtmetratges en la categoria millor curtmetratge de ficció i 40 en la de millor director/a jove, dirigida a realitzadors de fins a 25 anys.

La regidora de Turisme, Cultura i Foc de Paterna, Teresa Espinosa, ha celebrat que aquesta edició ha tornat a "batre rècords de participació" i ha defensat la importància que les administracions públiques donen suport al talent.

"Des de l'equip de govern estem molt orgullosos de rebre les propostes de tants creadors i creadores, que veuen en el nostre festival de cinema una oportunitat per a consolidar i donar visibilitat a les seues carreres", ha ressaltat.

Un jurat d'experts serà l'encarregat de seleccionar els curtmetratges semifinalistes, que es projectaran en la secció oficial del festival. El nom dels curts guanyadors es coneixerà durant la pròxima edició del Festival de Cinema de Paterna Antonio Ferrandis el mes d'octubre a Paterna.

També et pot interessar