Conclou la XXVIII edició de Ferevin a Requena

La fira acosta als assistents la millor representació dels vins i caves de la Denominació d’Origen Utiel-Requena.

VÍDEO | Conclou la XXVIII edició de Ferevin a Requena

Conclou una de les cites vinícoles més importants de la Comunitat Valenciana, la XXVIII Fira Requenenca del Vi, Ferevin. Des del passat dijous, la Denominació d’Origen Utiel-Requena ha acostat als assistents la millor representació dels vins i caves.

Els cellers que participen en Ferevin 2018 són Bodega Sebirán, Bodega Sierra Norte, Bodegas Carlos Cárcel, Bodegas Coviñas, Bodegas Cueva, Bodegas Fuso, Bodegas La Octava, Bodegas Murviedro, Bodegas Rebollar Ernesto Cárcel, Bodegas Utielanas desde 1927, Cerro Gallina, Dominio de la Vega, Latorre Bodegas, Unión Vinícola del Este, Vera de Estenas-Vino de Pago, Vereda Real, Vinícola Requenense, Vinos y Sabores Ecológicos, Viña Bobal i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Utiel-Requena.

Aquest matí, els interessats tenen una última oportunitat de tastar els productes exposats. Per a fer-ho, es poden adquirir dos tipus de bons de degustació: un inclou huit degustacions, una botella d’aigua i una copa de vi, per huit euros, i un altre, amb un preu més reduït de cinc euros, inclou quatre degustacions, una botella d’aigua i una copa.

A les 14 hores faran un sorteig entre tots els resguards de tiquets que hagen dipositats en una urna, situada en l’expositor d’informació de la fira. El premi consistirà en l’estada d’un cap de setmana en un dels cellers associats.

Durant la inauguració, que va comptar amb la presència de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra; el delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio; la directora general de Política Agrària Comuna, María Teresa Chàfer, i l’alcalde de Requena, Mario Sánchez, entre altres autoritats, els responsables de Ferevin destacaren que l’objectiu de la fira és “superar les expectatives” edició rere edició. 

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, va destacar que la fira es consolida amb cada edició com el "millor aparador" per als cellers de la Denominació d'Origen Utiel-Requena, i valorà el "gran esforç" realitzat en els últims anys pel sector vitivinícola valencià per a "oferir un producte cada vegada més excel·lent i atractiu per a les persones consumidores".

Entre les novetats de la present edició destaca el fet que s’ha posat l’accent a conscienciar els visitants i especialment els cellers expositors sobre la importància de separar de forma selectiva el vidre durant el transcurs de la fira i les festes de la localitat de la comarca de Requena i Utiel.

També et pot interessar

stats