Conclou la tercera edició del festival Mar de Sons, amb vora 50.000 assistents

Més de trenta hores de música han sonat a Benicàssim durant tres dies, amb les actuacions de Sebastián Yatra, Melendi, Juan Magán, Ana Mena, Coque Malla, Mario Vaquerizo, Maldita Nerea i Taburete

Festival Mar de Sons
Festival Mar de Sons
03 de juliol 2022 - 00:01

El festival Mar de Sons ha tancat la tercera edició a Benicàssim (Plana Alta), després d'acollir vora 50.000 assistents al llarg de les tres jornades. Amb més de trenta hores de música en directe i d'artistes de recorregut internacional, el públic "ha ballat, ha cantat i ha rist com no ho han pogut fer en els dos anys anteriors", assegura Javier Sánchez, director del festival.

Els assistents han gaudit amb artistes com Sebastián Yatra, Melendi, Juan Magán, Ana Mena, Coque Malla, Mario Vaquerizo, Maldita Nerea i Taburete. La tercera i última jornada de Mar de Sons ha conclòs amb Ernest Dazh, Vitala, Adry Bass, Qsade i Fonsi Nieto, un tancament especial per a la nit d'aquest dissabte.

La direcció del festival ja ha començat a treballar amb vista a una quarta edició, on poder "mantindre i fins i tot superar el nivell assolit".

També et pot interessar

stats