Conclou la quarta edició del Festival de les Arts, amb més de 40.000 assistents

L'impacte econòmic del festival, que ha permés crear 1.200 llocs de treball, puja a 17 milions d'euros.

Imatge de l'actuació de L'Home Brut.
Imatge de l'actuació de L'Home Brut.

Més de 40.000 persones han assistit a la quarta edició del Festival de les Arts, que conclou aquest dissabte, 9 de juny, a València. El suport del públic ha sigut total, amb les entrades esgotades ja fa un mes. L'organització xifra l'impacte econòmic del festival en 17 milions d'euros, mentre que s'han creat 1.200 llocs de treball.

En la jornada de hui actuen Mando Diao i Lori Meyers, que són els encarregats de tancar l'espectacle, ja de matinada. Pel que fa als grups valencians, hi ha, entre d'altres, Tórtel i L'Home Brut.

Ll'Institut Valencià de la Dona ha obert en el Festival el primer punt violeta d'informació, amb l'objectiu de previndre i atendre possibles agressions sexuals. La idea és que es mantinga en la resta de festivals musicals que enguany organitzen a la Comunitat Valenciana. Fins ara, uns 10 esdeveniments ja s'han sumat a aquesta iniciativa. En aquest espai, Calcsicova també informarà sobre la prevenció de les malalties de transmissió sexual. Un total de 14 professionals dels centres Dona 24 Hores, entre psicòlogues i treballadores socials, atendran aquest espai; deu d'elles, divendres i quatre, el dissabte entre les 17.00 i les 23.00 hores.

També et pot interessar

stats