Conclou el 23 Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola

El cartell del festival ha inclòs dotze propostes, entre les quals ha destacat la presència de Jordi Savall i Carlos Núñez.

Conclou el 23 Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola

El Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola va tancar dissabte, 11 d’agost, la 23 edició amb l’últim concert a càrrec d’Al Ayre Español. Aquesta edició del festival, organitzada per l’Institut Valencià de Cultura i la Diputació de Castelló, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Peníscola, ha comptat amb dotze propostes musicals, entre les quals han destacat grans noms internacionals, com ara Jordi Savall i Carlos Núñez.

La programació d’aquest any ha inclòs set grans concerts, el tradicional piromusical i l’activitat d’animació Arrima’t a la música barroca, que s’ha dut a terme a la platja Nord. A més, per primera vegada, ha incorporat dos espectacles familiars gratuïts: Johann Sebastian Bach, la vida boja d’un ogre genial, que va tindre lloc el dia 1 d’agost amb un considerable èxit de públic, i Domenico Scarlatti, antiguos mitos y sombras, el passat dia 6.

També et pot interessar

stats