Concha, l'àvia ‘instagrammer’ que ha conquistat Disney 

 Amb 88 anys i més de 157.000 seguidors en Instagram gràcies al domini de Paint, Concha ha rebut l'encàrrec de crear la seua propia versió de Mary Poppins. 

VÍDEO | Concha, l\'àvia ‘instagrammer’ que ha conquistat Disney 

Amb 88 anys i més de 157.000 seguidors en Instagram, Concha ha rebut un encàrrec molt especial de la factoria Disney: promocionar, amb una dels seues creacions, la nova pel·lícula de Mary Poppins, que s'estrenarà divendres vinent.

La valenciana utilitza Paint, un programa bàsic d'ordinador, per a dibuixar paisatges, animals o racons urbans i així enamorar els milers de seguidors. La veterana il·lustradora sosté que la proposta de Disney va suposar un vertader repte perquè no havia dibuixat rostres mai però ha treballat durament en el personatge fins que ha quedat satisfeta del resultat. 

La particular interpretació en Paint del cartell de la pel·lícula El retorn de Mary Poppins ja supera els 24.000 m'agrada en el compte de Concha, @conchagzaera per als seguidors, i, segons Disney, el resultat és "una obra d'art pràcticament perfecta en tot".

També et pot interessar

stats