Els Concerts de Vivers de València ofereixen 18 actuacions amb més de 30 artistes

Actuaran David Bisbal, Loreena McKennit, Ana Belén, Bebe, Echo & The Bunnymen, Leiva o Crystal Fighters, entre altres.

Programació dels Concerts de Vivers de València
Programació dels Concerts de Vivers de València

La Gran Fira de València acollirà a partir del pròxim 30 de juny els Concerts de Vivers de València. La programació està formada per 18 concerts amb més de 30 artistes locals, nacionals i internacionals "de reconegut prestigi", segons ha explicat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en la presentació del festival.

A més de les actuacions previstes, que començaran amb el cantant David Bisbal, encara queden per concretar els dos espectacles que completaran el cartell. Els artistes confirmats són Loreena McKennit, Ana Belén, Kiko Veneno, Bebe, Xavi Sarrià, Miss Bolívia, Amparanoia, Tremenda Jauría, Ses, Tesa, Poder Bimenstrual Dj, Echo & The Bunnymen, Júlia, Green Valley, The Danse Crashers, Jamaleònics, Leiva, Luz Casal, Morgan, Andrés Calamaro, Ketama, Dulce Pontes, Alfred García, Els Jóvens, Tardor, Iseo & Dodosound with The Mousehunters, Auxili, Roba Estesa, Crystal Fighters, La Casa Azul i Xoel López.

Pere Fuset, ha ressaltat el "caràcter heterogeni" del festival, en el qual "estan representats diferents gèneres musicals", amb l'objectiu que la majoria de la població puga formar part dels espectacles. Segons ha destacat, un dels objectius d'aquest festival urbà és que "servisca com a reclam" perquè més persones visiten València durant el mes de juliol.

Alta participació femenina en un cartell paritari

Així mateix, Fuset ha destacat "l'alta participació femenina en un cartell paritari", en el qual el 50% de les bandes i solistes són dones o compten amb alguna integrant femenina. Respecte als preus de les entrades, que ja es troben a la venda en el web www.concertsdevivers.com, quasi el 70% dels espectacles tindran un cost de 30 euros o menys, amb diferents ofertes de llançaments.

Durant les edicions de 2017 i 2018, es va aconseguir una assistència de 35.000 i 47.000 espectadors, respectivament. Unes "xifres històriques" que esperen superar aquest juliol, segons el regidor de Cultura Festiva.

També et pot interessar

stats