Els Concerts de Vivers reuneixen 40 artistes nacionals i internacionals, la meitat dones

Destaquen els concerts de Paul Weller, Residente, Mala Rodríguez, Sebastián Yatra, Amaia o Índia Martínez.

Els artistes Residente, Amaia, Sebastián Yatra i Lola Índigo, d'esquerra a dreta.
Els artistes Residente, Amaia, Sebastián Yatra i Lola Índigo, d'esquerra a dreta.

Un total 40 artistes locals, nacionals i internacionals conformen el cartell dels concerts de Vivers 2020, que compta amb 18 concerts i amb un 50% de dones participants, davant una mitjana del 20% en la resta de festivals espanyols.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València aprovarà aquest divendres la proposta de concerts per a la pròxima edició de la Gran Fira de València de juliol als jardins de Vivers.

El regidor de Cultura Festiva del consistori, Carlos Galiana, ha ressaltat que "la lluita per la igualtat de drets i oportunitats per a les dones que realitzen des de les polítiques municipals també es pot veure reflectida amb un cartell paritari".

Hi haurà concerts singulars, com els que protagonitzaran Paul Weller, Residente, Roger Hodgson o Mala Rodríguez, que han triat València com una de les poques ciutats on oferiran un xou complet.

També destaquen els d’Amaia, Índia Martínez, Sebastián Yatra, Desakato, Mafalda, Smoking Souls, Madame Blues, Barón Rojo, Zarpa, Natalia Lacunza, Camela, Coque Malla, Lola Índigo, Macaco i Los de Marras, entre d’altres.

El 70% dels concerts tindran preus que no superaran els 30 euros i comptaran amb ofertes de llançament a partir dels 12 euros.

També et pot interessar

stats